• banner01
  • banner02
  • banner03

tentang Kami Selamat, anjeun maénkeun sorangan

Grup Tekstil Jiangxi Imp. & Exp. Co., Ltd. mangrupikeun pabrik pakéan anu didirikeun taun 1998, tempatna di propinsi Jiangxi, Cina, khusus ngekspor pakean rajutan, kalebet sagala jinis kaos oblong, polo, hoodies, jaket, calana, pakéan, jst.

 

Kami gaduh 2 pabrik anu gaduh saham sareng gedong produksi nyalira. Janten pemasok pakean rajutan ngarah, kami nawiskeun pakean kualitas anu saé kalayan harga kalapa sareng jasa anu saé. Kami daék tumuh babarengan sareng konsumén.

  • Factory Tour