2021 Grosir Adat lalaki seleting ngalangkungan sweatshirt set Gaya Kasual Lengan Panjang sareng saku

Pedaran pondok:

NAMA PRODUK: 2021 Grosir Pria Custom seleting ngalangkungan sweatshirt set Gaya Kasual Lengan Panjang sareng saku

Jumlah ARTIKEL: MH2021006

Asalna: kota NANCHANG, propinsi JIANGXI, CHINA

KAIN: lawon FLEECE

KOMPOSISI: katun 60% 40% POLYESTER

Desain: Piping, PREST LOGO DADA


Detil Produk

Tanda Produk

NGARAN PRODUK 2021 Grosir Adat lalaki seleting ngalangkungan sweatshirt set Gaya Kasual Lengan Panjang sareng saku
NOMOR ARTIKEL MH2021006
Asalna Kota NANCHANG, propinsi JIANGXI, CHINA
FABRIK Lawon FLEECE
KOMPOSISI 60% katun 40% POLYESTER
Désainer KANGAROO POCKET, tambalan velcroKantong leungeun baju nganggo seletingKantong ku liang earphone
SIZE SMLXL.XXL
WARNA WARNA PANTONE SADAYANA
Fitur Lemes, Napas, beueus kukulutus
Logo Percetakan Percetakan dumasar cai, Plastisol, Ngaleupaskeun, rengat, foil, Burnt-kaluar, Flocking, bal napel, Glittery, 3D, Suede, Panas mindahkeun jsb.
Logo sulaman Bordir Pesawat, Bordir 3D, Bordir Applique, Bordir Thread Emas / Pérak, Emas / Bordir 3D Bordir 3D, Bordir Paillette, Bordir Anduk, jsb.
Gaya Gaya kasual
Panjang Leungeun Baju leungeun baju panjang
plankét Plankét zipper
Kamampuhan Suplai 50000 sét per Bulan
MOQ 1000PCS PER WARNA
Rincian bungkusan 1polybag / sapotong, ogé tiasa dipak sakumaha saratna.
Palabuhan Shanghai, Ningbo, Shenzhen jsb.
Balanja Ngaliwat laut, ku hawa, ku DHL / UPS / TNT jsb.
Syarat pamayaran T / T, L / C. jsb.
 Waktos prosés 30-60 dinten
Pangaturan conto Sampel siap. Langsung ngatur kiriman. Sampel khusus. Dina 5-10 dinten damel. Biaya sampel ditagih utamina dumasar kana desain ogé jumlah total. Biaya sampel tiasa dibalikeun salami jumlah pesanan massal tiasa ngahontal moq kami.
Kaunggulan ku milih perusahaan urang MOQ handapHarga kalapaPangerjaan anu saéJaminan KualitasTutuwuhan well –equipped, gawé babarengan sales kuat jeung pagawé ngalaman profesional. Waktos produksi pondok. Pangiriman gancang. Alus saatos jasa penjualan
Jasa kami Kami nampi urutan OEM. Sadaya desain tiasa dituturkeun desain, warna, Bahan sareng kuantitas pelanggan.
  Kami gaduh langkung ti 20taun pangalaman propésional salaku pabrikan panyulik nyulam lalaki sareng awéwéKami gaduh tim anu kuat nalungtik sareng mekarkeun pikeun méréskeun masalahAya seueur pemasok bahan baku di sakitar pabrik urangPabrik urang ngagaduhan sertipikat WRAP, urang gaduh bengkel nyalira langkung ti 20000sq méterPesenan sidang alit tiasa ditampi, sampel gratis sayogiHarga kami lumayan sareng jaga kualitas luhur pikeun unggal klien
  Kaos kesang olahraga sanés ngan ukur sapotong haneut dina usum gugur sareng usum salju, tapi ogé artefak anu diperyogikeun pikeun olahragawan. Henteu janten masalah dina olahraga, padamelan, pariwisata, sareng gabungan téknologi percetakan énggal, éta tiasa nyorot bédana produk. Naha éta dipaké nyalira atanapi dina kombinasi, éta tiasa janten fokus dina panon, titik anu caang di jalan. Warna na bodas sareng kulawu bodas, biru laut, beureum, kulawu hideung, abu biru, abu-abu ngora Unsur utami nyaéta timbulna cembung cekung, percetakan pola, ukiran pilem, percetakan warna sihir, lem mencét, jsb.Ku kamekaran jaman, aksés kana inpormasi parantos langkung merenah, sareng éstétika konsumén ogé parantos ditingkatkeun. Jalma-jalma henteu deui wareg ku gambar kiasan, tapi laun-laun condong nganyatakeun sababaraha émosina batin, pola atanapi bentuk henteu teratur anu langkung abstrak. Kadang-kadang urang henteu tiasa ngahartikeun naha blok warna dina gambar mangrupikeun obyék khusus, tapi henteu tiasa disangkal yén blok warna dina gambar mangrupikeun obyék khusus, Éta bentuk anu henteu teratur tiasa nyandak kabagjaan, kabagjaan, perdamaian sareng émosina sanés, nyaéta gampang pikeun mawa jalma kana perasaan anu tangtu, komo ngarangsang mémori pikeun jangka waktu nu tangtu.Tina sababaraha unsur anu dioptimalkeun sapinuhna, téma olahraga sareng luang dina bentuk sareng kehalusan parantos ditingkatkeun. Tema pantun, high-end, serbaguna, olahraga sareng luang 2.0 ditingkatkeun tina papakean modéren. Ngartikeun ulang pakean luang anu elegan, sareng ngahijikeun modélna sareng pungsionalitas tingkat kinerja. Gaya menawan sareng saderhana ngandung ciri buatan tangan sareng lawon buatan tangan, anu cocog pikeun gim, kantor, bar sareng acara anu sanés. Dina kahirupan anu sibuk ayeuna, éta nyayogikeun genah sareng pikaresepeun pikeun konsumén. Desain gaya mangrupikeun unsur mimiti desain busana, anu kedah ngémutan henteu ngan ukur proporsi sareng watekna anu nganggo, tapi ogé koordinasi sareng awak manusa. Didorong ku konsép kesederhanaan, urang nyerah hiasan anu pikasediheun sareng kolokasi anu teu perlu. Fokus kana struktur internal pakéan sareng organisasi garis pamisah.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali