Tentang Kami

Profil Perusahaan

Grup Tekstil Jiangxi Imp. & Exp. Co., Ltd. mangrupikeun pabrik pakéan anu didirikeun taun 1998, tempatna di propinsi Jiangxi, Cina, khusus ngekspor pakean rajutan, kalebet sagala jinis kaos oblong, polo, hoodies, jaket, calana, pakéan, jst. 

Factory Tour

Kami gaduh 2 pabrik saham sareng bangunan produksi sorangan. Ngarah supplier garmen rajutan, kami nawiskeun pakean kualitas anu saé kalayan harga kalapa sareng jasa anu saé. Kami daék tumuh babarengan sareng konsumén. Dina zona industri anjeun nyalira, aya ranté industri nyulam dewasa, kalebet lawon sareng kerah nyulam, pabrik percetakan. Urang tiasa nyayogikeun sampling gancang sareng nyingkat pangiriman 25-30 dinten. Aya kamar sampel anu saé sareng master anu saé anu mastikeun sampling gancang sareng sampel anu saé kanggo ngiritkeun waktos persetujuan. QC bakal mariksa unggal papakéan saatos ngaput sareng nyetrika, sareng milih pakean cacat pikeun mastikeun kualitas tinggi baju massal. Produk kami ngekspor ka USA, Éropa, Australia, Rusia, Afrika Kidul, Brazil sareng nagara-nagara sanés. Kami kerjasama langkung ti 10taun kanggo sababaraha palanggan sareng kéngingkeun silaturahim anu saé. Salaku produser terkemuka baju rajutan, urang ngembangkeun mérek sorangan dina waktos anu sami. Kami bakal tetep kerja keras sareng kualitas luhur. Sareng kami moal lirén ningkatkeun diri urang sorangan pikeun meunang kapercayaan anjeun!

Sejarah urang

Grup Tekstil Jiangxi Imp. & Exp. Co., Ltd. mangrupikeun pabrik pakéan anu didirikeun taun 1998, tempatna di propinsi Jiangxi, Cina, khusus ngekspor pakean rajutan pikeun awéwé, lalaki, barudak, orok, kalebet sagala jinis kaos oblong, polo, hoodies, jaket, calana, baju tidur jst. Produksi kami diékspor ka Rusia, AS, Eropa, Jepang, UAE sareng nagara-nagara sanés salami 20 taun, sareng ngaraosan reputasi tinggi.

Mangpaat tina ranté industri nyulam déwasa di propinsi Jiangxi, kalayan pengawas pakean profesional, sareng kuli pabrik anu terlatih, urang tiasa ngajangjikeun operasi paréntah anu éfisién sareng kualitas massal anu dikontrol, anu teu tiasa dihontal ku Bangladesh, Kamboja, India Pikeun biaya kuli anu langkung handap di Nanchang, kota tengah Cina. Kami gaduh harga anu langkung handap tibatan Guangdong, Ningbo, Jiangsu, sareng kota-kota basisir sanés di Cina.

zhengshu1

Kami gaduh 2 pabrik saham, produksi kalapa nyaéta kaos polo, sareng baju militér, sapertos baju kamuflase. Dina 20 taun ieu, kami parantos ngembangkeun seueur panyadia lawon & aksésori anu saé, sareng kami moal lirén ningkatkeun diri pikeun kéngingkeun kapercayaan anjeun!

zhengshu2
zhengshu3
zhengshu4

Tim kami

Jiangxi Tekstil Grup Imp. & Exp.Co., Ltd.

Alamat: 1868, YF Road, Qingshan Lake, Nanchang, Jiangxi .China

Kode pos: 330002

Tony: + 86-791 88332149

Zane: + 86-791 88437761

Tandaan: + 86-791 88337204

Fax: + 86-791 88333211

E-mail: jx_textile@yahoo.com