Olahraga-baju aktip anu diblokir warna nganggo Pullover Grosir Pria Custom Kaos nganggo pipa

Pedaran pondok:

NAMA PRODUK: Olahraga warna-BlokActivewear Paké Pullover Grosir Adat Lalaki Kaos kalayan pipa

Jumlah ARTIKEL: MH2021003

Asalna: kota NANCHANG, propinsi JIANGXI, CHINA

KAIN: lawon FLEECE

KOMPOSISI: katun 60% 40% POLYESTER

Desain: Piping, PREST LOGO DADA


Detil Produk

Tanda Produk

NGARAN PRODUK Olahraga-baju aktip anu diblokir warna nganggo Pullover Grosir Pria Custom Kaos nganggo pipa
NOMOR ARTIKEL MH2021003
Asalna Kota NANCHANG, propinsi JIANGXI, CHINA
FABRIK Lawon FLEECE
KOMPOSISI 60% katun 40% POLYESTER
Désainer PipinaDADA LOGO PRINT
SIZE SMLXL.XXL
WARNA WARNA PANTONE SADAYANA
Fitur Lemes, Napas, beueus kukulutus
Logo Percetakan Percetakan dumasar cai, Plastisol, Ngaleupaskeun, rengat, foil, Burnt-kaluar, Flocking, bal napel, Glittery, 3D, Suede, Panas mindahkeun jsb.
Logo sulaman Bordir Pesawat, Bordir 3D, Bordir Applique, Bordir Thread Emas / Pérak, Emas / Bordir 3D Bordir 3D, Bordir Paillette, Bordir Anduk, jsb.
Gaya Gaya kasual
Panjang Leungeun Baju leungeun baju panjang
kerah Beuheung buleud
Kamampuhan Suplai 50000sét per Bulan
MOQ 1000PCS PER WARNA
Rincian bungkusan 1polybag / sapotong, ogé tiasa dipak sakumaha saratna.
Palabuhan Shanghai, Ningbo, Shenzhen jsb.
Balanja Ngaliwat laut, ku hawa, ku DHL / UPS / TNT jsb.
Syarat pamayaran T / T, L / C. jsb.
 Waktos prosés 30-60 dinten
Pangaturan conto Sampel siap. Langsung ngatur kiriman. Sampel khusus. Dina 5-10 dinten damel. Biaya sampel ditagih utamina dumasar kana desain ogé jumlah total. Biaya sampel tiasa dibalikeun salami jumlah pesanan massal tiasa ngahontal moq kami
Kaunggulan ku milih perusahaan urang MOQ handapHarga kalapaPangerjaan anu saéJaminan KualitasTutuwuhan well –equipped, gawé babarengan sales kuat jeung pagawé ngalaman profesional. Waktos produksi pondok. Pangiriman gancang. Alus saatos jasa penjualan.
Jasa kami Kami nampi urutan OEM. Sadaya desain tiasa dituturkeun desain, warna, Bahan sareng kuantitas pelanggan.
  Kami gaduh langkung ti 20taun pangalaman propésional salaku pabrikan panyulik nyulam lalaki sareng awéwé. Kami gaduh tim anu kuat nalungtik sareng mekarkeun pikeun méréskeun masalahAya seueur pemasok bahan baku di sakitar pabrik urang. Pabrik urang ngagaduhan sertipikat WRAP, urang gaduh bengkel nyalira langkung ti 20000sq méterPesenan sidang alit tiasa ditampi, sampel gratis sayogi. Harga kami lumayan sareng jaga kualitas luhur pikeun unggal klien.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali