Fleece Zipper up Men's Sweatshirt with Stand Collar Sweater

Pedaran pondok:

NAMA PRODUK: Fleece Zipper up Men's Sweatshirt with Stand Collar Sweater

Jumlah ARTIKEL: MH2021004

Asalna: kota NANCHANG, propinsi JIANGXI, CHINA

KAIN: lawon FLEECE

KOMPOSISI: katun 60% 40% POLYESTER

Desain: Piping, PREST LOGO DADA


Detil Produk

Tanda Produk

NGARAN PRODUK Fleece Zipper up Men's Sweatshirt with Stand Collar Sweater
NOMOR ARTIKEL MH2021004
Asalna Kota NANCHANG, propinsi JIANGXI, CHINA
FABRIK Lawon FLEECE
KOMPOSISI 60% katun 40% POLYESTER
Désainer KANGAROO POCKET, DADA LOGO PRINT
SIZE SMLXL.XXL
WARNA WARNA PANTONE SADAYANA
Fitur Lemes, Napas, beueus kukulutus
Logo Percetakan Percetakan dumasar cai, Plastisol, Ngaleupaskeun, rengat, foil, Burnt-kaluar, Flocking, bal napel, Glittery, 3D, Suede, Panas mindahkeun jsb.
Logo sulaman Bordir Pesawat, Bordir 3D, Bordir Applique, Bordir Thread Emas / Pérak, Emas / Bordir 3D Bordir 3D, Bordir Paillette, Bordir Anduk, jsb.
Gaya Gaya kasual
Panjang Leungeun Baju leungeun baju panjang
plankét Plankét zipper
Kamampuhan Suplai 50000 sét per Bulan
MOQ 1000PCS PER WARNA
Rincian bungkusan 1polybag / sapotong, ogé tiasa dipak sakumaha saratna.
Palabuhan Shanghai, Ningbo, Shenzhen jsb.
Balanja Ngaliwat laut, ku hawa, ku DHL / UPS / TNT jsb.
Syarat pamayaran T / T, L / C. jsb.
 Waktos prosés 30-60 dinten
Pangaturan conto Sampel siap. Langsung ngatur kiriman. Sampel khusus. Dina 5-10 dinten damel. Biaya sampel ditagih utamina dumasar kana desain ogé jumlah total. Biaya sampel tiasa dibalikeun salami jumlah pesanan massal tiasa ngahontal moq kami.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali