Pakéan pondok SLV Pakéan bungkus sareng gelombang MERROW sareng Pinggel SPAGHITTE

Pedaran pondok:

NAMA PRODUK: PANANJANG PANASNA PANASNA LENGKAP SLV PAKASAN BÉRÉB DENGAN FLOUNCE MERROW AND Pinggang SPAGHITTE

Jumlah ARTIKEL: AAJD147

ASAL: KOTA NANCHANG, PROVINSI JIANGXI, CINA

KAIN: KAUMAN PRINT YUMMY

KOMPOSISI: 92% POLYESTER 8% SPANDEX

Beurat: 170GSM

Rancang: Ngabungkus silang, BEUNGEUT SLEEVE DENGAN JITUNG PANUTUP, PUNGGUNG PUNGGUNG DENGAN 1/2 ″ ELASTIS, PINGGANG Hareup Kalayan TUNNEL JEUNG 1/4 ″ Dasi SPGHITTE. 3 RÉSLO LUNCOR JEUNG GAYA RÉSER, SHIRRING.

CIRI: Lemes HANDFEEL KAIN. TANGKUNGAN BAIK: TÉSOR HORIZONTAL 4 ″ -> 9-10 ″; DAYAAN VÉTIKAL: 4 ″ -> 7-8 ″. URANG BISA NYIEUN JIEUNAN PRINT SEPERTI ARTWORK PRINT. PRINT JELAS JEUNG CANTIK.

GAYA INI POPULER DI PASAR JEUNG NGASANG NYAMAN.


  • UKURAN: SML XL
  • MOQ: 1500PCS PER WARNA
  • WAKTOS PROSÉS: 45-60DAYS
  • Detil Produk

    Tanda Produk


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali