Lalaki Kualitas Tinggi Grosir percetakan dada Kaos nganggo Kanguru Kantong

Pedaran pondok:

NAMA PRODUK: Lalaki Kualitas Tinggi Grosir baju kaos nyetak nganggo Kangaroo Pocket

Jumlah ARTIKEL: MH2021001

Asalna: kota NANCHANG, propinsi JIANGXI, CHINA

KAIN: lawon FLEECE

KOMPOSISI: katun 60% 40% POLYESTER

Desain: Piping, PREST LOGO DADA


Detil Produk

Tanda Produk

NGARAN PRODUK Lalaki Kualitas Tinggi Grosir percetakan dada Kaos nganggo Kanguru Kantong
NOMOR ARTIKEL MH2021001
Asalna Kota NANCHANG, propinsi JIANGXI, CHINA
FABRIK Lawon FLEECE
KOMPOSISI 60% katun 40% POLYESTER
Désainer KANGAROO POCKET, DADA printLapisan tiung kamuflase
SIZE SMLXL.XXL
WARNA WARNA PANTONE SADAYANA
Fitur Lemes, Napas, beueus kukulutus
Logo Percetakan Percetakan dumasar cai, Plastisol, Ngaleupaskeun, rengat, foil, Burnt-kaluar, Flocking, bal napel, Glittery, 3D, Suede, Panas mindahkeun jsb.
Logo sulaman Bordir Pesawat, Bordir 3D, Bordir Applique, Bordir Thread Emas / Pérak, Emas / Bordir 3D Bordir 3D, Bordir Paillette, Bordir Anduk, jsb.
Gaya Gaya kasual
Panjang Leungeun Baju leungeun baju panjang
Kerah Kerah nganggo tiung
Kamampuhan Suplai 50000 sét per Bulan
MOQ 1000PCS PER WARNA
Rincian bungkusan 1polybag / sapotong, ogé tiasa dipak sakumaha saratna.
Palabuhan Shanghai, Ningbo, Shen zhen jsb.
Balanja Ngaliwat laut, ku hawa, ku DHL / UPS / TNT jsb.
Syarat pamayaran T / T, L / C. jsb.
 Waktos prosés 30-60 dinten
Pangaturan conto Sampel siap. Langsung ngatur kiriman.Sampel khusus. Dina 5-10 dinten damel. Biaya sampel ditagih utamina dumasar kana desain ogé jumlah total. Biaya sampel tiasa dibalikeun salami jumlah pesanan massal tiasa ngahontal moq kami.
Kaunggulan ku milih perusahaan urang MOQ handapHarga kalapaPangerjaan anu saéJaminan KualitasTutuwuhan well –equipped, gawé babarengan sales kuat jeung pagawé ngalaman profesional. Waktos produksi pondok.Pangiriman gancang

Alus saatos jasa penjualan

Jasa kami Kami nampi urutan OEM. Sadaya desain tiasa dituturkeun desain, warna, Bahan sareng kuantitas pelanggan.
  Kami gaduh langkung ti 20taun pangalaman propésional salaku pabrikan panyulik nyulam lalaki sareng awéwé. Kami gaduh tim anu kuat nalungtik sareng mekarkeun pikeun méréskeun masalahAya seueur pemasok bahan baku di sakitar pabrik urangPabrik urang ngagaduhan sertipikat WRAP, urang gaduh bengkel nyalira langkung ti 20000sq méterPesenan sidang alit tiasa ditampi, sampel gratis sayogi. Harga kami lumayan sareng jaga kualitas luhur pikeun unggal klien
  Kaos baju anu modis di taun 1980an mangrupikeun baju paling umum dina kahirupan modéren masarakat, sareng janten baju anu paling diperyogikeun pikeun baju lalaki. Dina hal kapraktisan, ketepatan waktu sareng mode, Pullover anu langkung terintegrasi sareng kabutuhan konsumén, disorot dina desain mérek-merek utama ayeuna dina hal splicing, silhouette, lawon sareng pola. Kalayan desain tiung mangrupikeun desain gaya baju saniter anu paling umum. Dina seleksi warna papakéan sareng warna pola, éta ogé condong kana warna cahaya atanapi kontras warna, anu ningkatkeun pangaruh visual. Éta nampilkeun baju anu langkung ngora sareng langkung cocog. Parobihan pola parantos janten posisi paling penting dina kaluaran budaya. Logo mérek, atanapi corétan corétan atanapi kembang sareng desain sato, sadayana nyatakeun sikep pantun kapribadian.Produk ieu nafsirkeun minimalism modéren anu teras-terasna diturut dina desain ngalangkungan kolor cocog jas jas, jas jas kasual sareng produk tunggal anu sanés, sareng nyandak seueur pilihan énggal pikeun jalma anu resep kana gaya luang perkotaan. Desain saku kangguru ningkatkeun kapraktisan papakéan. Dina hal warna, warna cahaya sareng warna poek dianggo pikeun nyocogkeun warna, pikeun ngajantenkeun sakabeh gaya ngora sareng enerjik. Éta nyandak seueur pilihan énggal pikeun jalma anu resep kana gaya luang urban.Éta parantos janten barang trend anu teu tiasa diémutan. pola percetakan dada anu narik ati. Gaya kaos kalayan watekna gentur nyiptakeun rasa modél anu kuat. Desain kasual tina headwear nyiptakeun raos gerakan anu kuat. Baju ka handap olahraga pikeun pakéan luhur. Gambar umum Pullover lalaki ieu bakal ngajantenkeun gaya sareng kapribadian anjeun. 

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali