Warta

  • Pos waktos: Apr-27-2021

    Merk pakean luar nagri Selandia Anyar Kathmandu parantos damel sareng The Renewal Workshop, panyadia solusi leyuran sirkular, pikeun ngamimitian proyék pemetaan sirkular pikeun nyayogikeun program pembaruan sareng nyarankeun ka palanggan na di payun. Merkna ogé ngadesek bisnis fashion ...Maca deui »

  • Pos waktos: Apr-27-2021

    Pantun pikeun saé, platform pikeun inovasi pantun berkelanjutan, Universitas Utrecht sareng Koalisi Pakét Berkelanjutan, parantos kolaboratif nyerat kertas bodas anu nampilkeun tinjauan bungkusan anu tiasa dianggo deui dina industri mode. Éta nyayogikeun pertimbangan konci pikeun nyoko skala lega ...Maca deui »

  • Waktos Post: Apr-26-2021

    Kantor pusatna di Gastonia, Champion Thread Company (CTC), panyadia global benang, benang, sareng komponén produk anu dijait rupa-rupa, parantos ngaluncurkeun garis Renu tina sadaya-sakitar, benang ngaput industri anu ramah lingkungan anu didamel tina bahan non-parawan. 100 persen benang didaur ...Maca deui »

  • Waktos Post: Apr-26-2021

    CARA BIRU Industri produk tekstil anu tanggung jawab mastikeun kasalametan sareng lingkungan anu bersih, sahingga mastikeun modél bisnis jangka panjang pikeun sadaya perusahaan anu kalibet. Téknologi pangénggalna sareng prakték terapan anu pangsaéna ngahasilkeun kauntungan kalapa bari sakaligus ngirangan épék dina ...Maca deui »

  • Waktos Post: Feb-05-2021

    Grup H&M, perusahaan baju-ritel multinasional Swédia, parantos ngenalkeun sistem bungkusan kertas multi-mérek anyar anu tiasa dianggo deui sareng didaur ulang. Kalayan balanja online ningkat di sakumna dunya sareng limbah plastik éta, H&M rumaos kedah milarian solusi pikeun bungkus sustainable. Anu ...Maca deui »

  • Waktos Post: Feb-05-2021

    Data perdagangan pakaian anyar (bab 61 sareng 62 kode HS) ngungkabkeun pangaruh global COVID-19 sareng tanda-tanda pamulihan séktor éta, numutkeun departemén tatanén AS (USDA). Pamulihan Cina langkung gancang tibatan di nagara-nagara sanés. Tapi, laju pamulihan di konsumen de ...Maca deui »

  • Waktos Post: Feb-05-2021

    Harga katun global, anu parantos trending sateuacan pandemi, mundur pisan ti Januari dugi ka April, kalayan futures NY ragrag ka handap 10 taun. Nanging, harga parantos rally sareng ayeuna ngaleuwihan tingkat pra-pandemi nalika panggunaan pabrik pulih sareng faktor-faktor sanés ngadukung kakuatan anu anyar. COIDID-19 ...Maca deui »