Juara Thread ngaluncurkeun garis Renu 100% benang ngaput daur ulang

Kantor pusatna di Gastonia, Champion Thread Company (CTC), panyadia global benang, benang, sareng komponén produk anu dijait rupa-rupa, parantos ngaluncurkeun garis Renu tina sadaya-sakitar, benang ngaput industri anu ramah lingkungan anu didamel tina bahan non-parawan. 100 persen benang didaur nyayogikeun pilihan héjo tanpa ngorbankeun kinerja ngaput.

Renu ayeuna nyayogikeun vérsi anu ramah lingkungan tina tilu Utas poliéster sadayana kalayan aplikasi anu lega ngalangkungan pantun, jati, kasur, PPE, industri, sareng bagéan produk sanés.

"Kami bangga nawiskeun solusi benang berkelanjutan ieu," saur présidén CTC Matt Poovey. "Garis Renu nyarioskeun pamekaran industri sareng paménta konsumén pikeun produk anu didamel tina bahan non-parawan. 100 persén benang daur ulang ieu didasarkeun pikeun ngamungkinkeun para pangecér, mérek, sareng pabrik pikeun ngahontal tujuan keberlanjutan sareng komitmen bari ngajaga produktivitas, kinerja seam, colourfastness, sareng ciri tahan kimia anu aranjeunna resep dina témplat poliéster tradisional urang. "

Certified janten bébas tina zat ngabahayakeun handapeun Oeko-Tex Standar 100, garis-up produk sadaya-sakurilingna ramah lingkungan kaasup Renu ChampSpun daur ulang spun poliéster spun poliéster, Renu Poly ChampCore daur ulang poliester dibungkus ku inti multifilament, sareng Renu AeroTex Plus daur ulang poliéster benang. Produk Renu nyumbang kana ékonomi sirkular ku ngirangan konsumsi énergi, limbah, sareng gumantung minyak. Éta direkayasa pikeun standar kualitas ekstrim CTC sareng réngsé nganggo pelumas propriétisna pikeun mastikeun produktivitas anu luhur.

Produk Renu ngagambarkeun komitmen CTC pikeun 'Ngamajukeun Thread Biasa'.

Ti saprak 1979, Champion Thread Company (CTC) parantos fokus kana benang ngaput anu inovatif, benang anu direkayasa, komponén motong, sareng kaparigelan industri anu teu cocog pikeun ngabantosan tékstil global, baju pelindung, parabot imah, otomotif, pertanian, industri, sareng pabrik sanésna ngajawab produkna, produksi, sareng tantangan ranté suplai.

Kantor pusatna di Gastonia, Karolina Kalér, bisnis milik kulawarga sareng dioperasikeun didedikasikan pikeun nyayogikeun produk-produk kualitas luhur kalayan harga anu kalapa sareng ngabédakeun dirina nyalira ku nganterkeun dukungan pelanggan sareng mitra klien.


Waktos Post: Apr-26-2021