Pantun pikeun Hadirin nampilkeun gambaran umum ngeunaan bungkusan anu tiasa dianggo deui dina pantun

Pantun pikeun saé, platform pikeun inovasi pantun berkelanjutan, Universitas Utrecht sareng Koalisi Pakét Berkelanjutan, parantos kolaboratif nyerat kertas bodas anu nampilkeun tinjauan bungkusan anu tiasa dianggo deui dina industri mode. Éta nyayogikeun pertimbangan konci pikeun nyoko skala lega bungkus anu tiasa dianggo deui sareng nyorot pangaruh positip na.

Papanggihan anu diterbitkeun dina makalah anu judulna 'The Rise of Reusable Packaging: Understanding the Impact and Mapping a Path to Scale' nunjukkeun kasus dampak anu jelas pikeun bungkusan anu tiasa dianggo deui, ditepikeun dina sababaraha conto, pangurangan langkung ti 80 persén dina émisi CO2, sareng 87 persen kirang runtah plastik, ku beuratna, dibandingkeun sareng alternatip panggunaan. Kertas ogé ngécéskeun sajumlah variabel anu tiasa mangaruhan pangaruh sacara drastis kalebet jarak transportasi, ongkos balik sareng jinis kemasan anu dianggo.

Tumuwuhna e-commerce dina industri fashion, parantos janten bagéan pasar e-commerce anu panggedéna, beuki gancang, didorong ku panutupan toko bata-na-mortir kusabab pandemi éta. Sapertos kitu, paménta bungkus hiji-panggunaan, sareng pembuangan limbah, ningkat. Nanging, pilihan anu tiasa dianggo deui, anu tujuanna ngarobih bungkus tina panggunaan tunggal janten seueur panggunaan, diterapkeun salaku alternatif anu berkelanjutan, saur Fashion for Good dina siaran pers.

"Pakét anu tiasa dianggo deui mangrupikeun tuas konci dina nutup loop plastik dina industri fashion. Kami arepkeun papanggihan dina makalah ieu pikeun ngayakinkeun industri yén sirkularitas tiasa kahontal dinten ayeuna sareng nganggo ieu salaku toolkit pikeun map jalanna pikeun skala solusi anu sustainable, "saur Katrin Ley, Fashion for Good.

Bungkus hiji-panggunaan peryogi ékstraksi bahan baku parawan pikeun nyiptakeunana sareng ngahasilkeun seueur limbah; diperkirakeun 15 juta ton di Éropa di 2018. Daripada dipiceun saatos dugi ka konsumén, bungkusan anu tiasa dianggo deui dipulangkeun sareng didaur ulang dina seueur perjalanan. Ku ngalakukeun éta, aranjeunna ngungkulan sababaraha masalah bungkusan nganggo hiji-hijina sareng berpotensi ngagentos dampak lingkungan tina bungkusan dina e-commerce.

Kalayan kontribusi ti Pantun pikeun Mitra Merek Alus Otto sareng Zalando, ogé inovator bungkus anu tiasa dianggo deui Limeloop, RePack sareng Returnity, makalah ogé nyorot studi kasus sareng pertimbangan konci pikeun skala bungkusan anu tiasa dianggo deui, saur rilis.

Kertas ieu digagas ku Pantun pikeun saé salaku bagian tina inisiatipna anu langkung lega pikeun ngungkulan tantangan bungkusan plastik dina industri modél.


Pos waktos: Apr-27-2021