H&M ngenalkeun solusi bungkusan sustainable

Grup H&M, perusahaan baju-ritel multinasional Swédia, parantos ngenalkeun sistem bungkusan kertas multi-mérek anyar anu tiasa dianggo deui sareng didaur ulang. Kalayan balanja online ningkat di sakumna dunya sareng limbah plastik éta, H&M rumaos kedah milarian solusi pikeun bungkus sustainable. Tujuan tina solusi anyar ieu nyaéta pikeun ngirangan résiko nyiptakeun limbah éta.

"Kalayan Minggu Hideung di tukangeun urang sareng liburan di juru, balanja online parantos dugi ka puncakna. Sareng kusabab pandemi ngambil alih taun ayeuna, aman pikeun nyatakeun yén e-commerce parantos robih salamina. Tapi nalika pesenan online ningkat salaku tren global umum, kitu ogé limbah bungkus. Kaseueuran éta mangrupikeun palastik anu tungtungna di TPA atanapi di sagara, ngagaduhan pangaruh anu négatip pisan di planét urang, "H&M Group nyatakeun dina siaran pers.

Dina industri pantun, palastik mangrupikeun salah sahiji tantangan anu paling ageung. Éta henteu ngan ukur dianggo dina bahan sintétis sapertos poliéster, tapi ogé dina gantungan, hang tag, kantong balanja nganggo tunggal sareng polybag. Nalika ngeunaan bungkus, palastik sabagian dianggo pikeun mayungan sababaraha produk sareng nyegah runtah, anu ngajantenkeun langkung nangtang pikeun ngagentos. Patarosan na: Kumaha carana urang tiasa nyegah bungkusan janten runtah nyalira sareng sakaligus nganteurkeun produk anu paling saé?

Di pusat distribusi na di Walanda, Inggris, Swédia, Cina, Rusia sareng Australia, jutaan bungkus parantos dikirim ka palanggan salaku bagian tina tés pikeun solusi bungkusan anu langkung sustainable. Di motivasi ku strategi bungkus sareng janten organisasi anu bunder, H&M Group parantos ngembangkeun sistem kemasan multi-mérek kalayan kantong anu didamel tina kertas anu disertifikasi. Sakali dibuka, kantongna tiasa didaur ulang.

Lian ti éta, mérek mérek ayeuna ngamungkinkeun merek grup janten langkung aya hubunganana sareng olahtalatah, sedengkeun kantongna ngagaduhan tampilan anu langkung bersih sareng langkung saé. Ieu dina gilirannana nyegah bungkusan anu ngagaduhan pesen-pesen kuno dina éta, nyegah résiko runtah anu sanés.

"Kami ngenalkeun jinis bungkusan anu langkung saé pikeun konsumén sareng lingkungan. Éta henteu acan tiasa ditingkatkeun kumargi urang kedah teraskeun ngagentos panggunaan palastik salami ranté pasokan logistik urang. Tapi ku ngenalkeun bungkusan multi-mérek anyar ieu kami nyiptakeun pangaruh anu ageung ku ngaganti palastik luar ku leyuran kertas. Ieu mangrupikeun léngkah alit dina perjalanan anu jauh, "Hanna Lumikero, pamilik jasa sareng jawab sistem kemasan énggal di H&M Group, dina siaran éta.

Sajauh ieu, solusi bungkusan énggal parantos dikenalkeun ka palanggan di COS, ARKET, Monki sareng Weekday. Merk H&M parantos ngamimitian nerapkeunana di pasar-pasar terpilih, sareng ieu ngan bakal ningkat dina sababaraha bulan ka payun sareng ku éta, ngahontal kelompok konsumén anu langkung ageung di panjuru dunya. Dina awal 2021, mérek & Carita Lain bakal ngiringan perjalanan sareng ngintunkeun pesenan online na dina bungkus kertas anu didaur.

"Kami nganggo input anu berharga tina konsumén pikeun ningkatkeun sareng kami terang yén aranjeunna senang nampi pesenanna dina bungkusan anu langkung sustainable. Dina waktos anu sasarengan, kami komitmen pikeun ngirangan palastik sapanjang bisnis sareng ranté nilai urang. Kusabab kitu kami bakal nerapkeun solusi bungkusan ieu dina sadaya mérek kami, "saur Lumikero.

Solusi bungkusan bakal ngabantosan Grup H&M nuju ngahontal tujuan stratégi bunderanna pikeun bungkus, kalebet ngirangan bungkusan ku 25 per cent sareng ngararancang bungkus anu tiasa dianggo deui, didaur atanapi dikomposkeun ku 2025 paling akhir. Tujuanana diluyukeun sareng Komitmen Global Plastik Ékonomi Édisi Anyar ti Ellen MacArthur Foundation, ogé paktaan Pantun sareng Kanopi urang Pack4Good, sareng nyababkeun Grup H&M ngaleupaskeun kaseueuran kantong balanjaan palastikna di toko mérek, ngagentoskeun sareng pilihan kertas anu disertifikasi . Bareng sareng tindakan sanésna, ieu nyumbang kana réduksi bungkus plastik 4,7 per cent dina taun 2019, anu langkung ti 1.000 ton plastik. Ku ngalaksanakeun pilot bungkusan anyar, grup H&M ngalih langkung caket kana tujuan ieu.


Waktos Post: Feb-05-2021