Merk pakean luar ruangan Kathmandu ngumumkeun proyék pemetaan sirkular

Merk pakean luar nagri Selandia Anyar Kathmandu parantos damel sareng The Renewal Workshop, panyadia solusi leyuran sirkular, pikeun ngamimitian proyék pemetaan sirkular pikeun nyayogikeun program pembaruan sareng nyarankeun ka palanggan na di payun. Merkna ogé ngadesek bisnis fashion di Australasia ngiringan ngirangan limbah tékstil.

"Kami gumbira janten damel sareng The Renewal Workshop pikeun damel babarengan pikeun ngirangan bagian urang dina ngirangan limbah tekstil, sareng janten anu pangpayunna mugia seueur usaha di Australia sareng Selandia Anyar damel pikeun sirkularitas. Mitra ieu mangrupikeun léngkah munggaran anu penting pikeun ngahontal tujuan kelestarian 2025 urang tina ngahijikeun kepala sekolah ékonomi sirkular kana operasi bisnis urang, "saur Ruby Casey, CEO, Kathmandu, numutkeun laporan média Australia.

 

"Salaku bisnis anu ngandelkeun mitra mérek kolaboratif sareng progresif ogé komitmen babarengan anu kuat pikeun kelestarian, urang moal tiasa mikirkeun pasangan anu langkung saé tibatan Kathmandu pikeun ngajajah poténsial prakték sirkular ngalangkungan prosés Circular Mapping kami," saur Nicole Bassett , co-founder, The Renewal Workshop.

 

Kemitraan ieu mangrupikeun anu munggaran pikeun ngabentuk limbah tékstil di daérah Australasia.


Pos waktos: Apr-27-2021