Desain Pantun Musim Panas Oversize Ladies Crop Tee Shirt Screen Percetakan Bordir Oversized Women Crop Top T Shirt

Pedaran pondok:

Jumlah ARTIKEL: LT2021002

Asalna: Kota NANCHANG, Propinsi JIANGXI, CHINA

FABRIK: Lawon Jomblo Jomblo

KOMPOSISI: 60% Katun 40% Poliéster

Desain: dicitak

UKURAN: SMLXL.XXL

WARNA: WARNA PANTONE SADAYANA

Fitur: Lemes, Napas, Uap Wicking


Detil Produk

Tanda Produk

NGARAN PRODUK Grosir Desain Pantun Panas Oversize Ladies Crop Tee Shirt Layar Percetakan Bordir Oversized Women Crop Top T Shirt
NOMOR ARTIKEL LT2021002
Asalna Kota NANCHANG, propinsi JIANGXI, CHINA
FABRIK Lawon Jersey tunggal
KOMPOSISI 60% katun 40% poliéster
Désainer DIPETAK
SIZE SMLXL.XXL
WARNA WARNA PANTONE SADAYANA
Fitur Lemes, Napas, beueus kukulutus
Logo Percetakan Percetakan dumasar cai, Plastisol, Ngaleupaskeun, rengat, foil, Burnt-kaluar, Flocking, bal napel, Glittery, 3D, Suede, Panas mindahkeun jsb.
Logo sulaman Bordir Pesawat, Bordir 3D, Bordir Applique, Bordir Thread Emas / Pérak, Emas / Bordir 3D Bordir 3D, Bordir Paillette, Bordir Anduk, jsb.
Gaya Gaya kasual
Panjang Leungeun Baju Leungeun baju pondok
Kerah Beuheung awak
Kamampuhan Suplai 100000 Potongan per Bulan
MOQ 1000PCS PER WARNA
Rincian bungkusan 1polybag / sapotong, ogé tiasa dipak sakumaha saratna.
Palabuhan Shanghai, Ningbo, Shenzhen jsb.
Balanja Ngaliwat laut, ku hawa, ku DHL / UPS / TNT jsb.
Syarat pamayaran T / T, L / C. jsb.
 Waktos prosés 30-60 dinten
Pangaturan conto Sampel siap. Langsung ngatur kiriman. Sampel khusus. Dina 5-10 dinten damel. Biaya sampel ditagih utamina dumasar kana desain ogé jumlah total. Biaya sampel tiasa dibalikeun salami jumlah pesanan massal tiasa ngahontal moq kami. 
Kaunggulan ku milih perusahaan urang MOQ handap. Harga kalapa. Pangerjaan anu saé.Jaminan KualitasTutuwuhan well –equipped, gawé babarengan sales kuat jeung pagawé ngalaman profesional. Waktos produksi pondok. Pangiriman gancang. Alus saatos jasa penjualan.
Jasa kami Kami nampi urutan OEM. Sadaya desain tiasa dituturkeun desain, warna, Bahan sareng kuantitas pelanggan.
  Kami gaduh langkung ti 20 taun pangalaman propésional salaku pabrik lalaki sareng awéwé nyulik appreals Kami gaduh panilitian anu kuat sareng ngembangkeun tim pikeun méréskeun masalah. Aya seueur pemasok bahan baku di sakitar pabrik urang ditampi, sampel gratis sayogi.
Harga kami lumayan sareng jaga kualitas luhur pikeun unggal klien.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali