Grosir Custom Pribadi Desain Awéwé Baju Terlengkap Tee Kaos T Kaos

Pedaran pondok:

Jumlah ARTIKEL: LT2021001

Asalna: Kota NANCHANG, Propinsi JIANGXI, CHINA

FABRIK: Lawon Jomblo Jomblo

KOMPOSISI: 60% Katun 40% Poliéster

Desain: belang PRINTED

UKURAN: SMLXL.XXL

WARNA: WARNA PANTONE SADAYANA

Fitur: Lemes, Napas, Uap Wicking


Detil Produk

Tanda Produk

NGARAN PRODUK Grosir Custom Pribadi Desain Awéwé Baju Terlengkap Tee Kaos Nyetak Kaos
NOMOR ARTIKEL LT2021001
Asalna Kota NANCHANG, propinsi JIANGXI, CHINA
FABRIK Lawon Jersey tunggal
KOMPOSISI 60% katun 40% poliéster
Désainer Belang  DIPETAK
SIZE SMLXL.XXL
WARNA WARNA PANTONE SADAYANA
Fitur Lemes, Napas, beueus kukulutus
Logo Percetakan Percetakan dumasar cai, Plastisol, Ngaleupaskeun, rengat, foil, Burnt-kaluar, Flocking, bal napel, Glittery, 3D, Suede, Panas mindahkeun jsb.
Logo sulaman Bordir Pesawat, Bordir 3D, Bordir Applique, Bordir Thread Emas / Pérak, Emas / Bordir 3D Bordir 3D, Bordir Paillette, Bordir Anduk, jsb.
Gaya Gaya kasual
Panjang Leungeun Baju Leungeun baju pondok
Kerah Beuheung awak
Kamampuhan Suplai 100000 Potongan per Bulan
MOQ 1000PCS PER WARNA
Rincian bungkusan 1polybag / sapotong, ogé tiasa dipak sakumaha saratna.
Palabuhan Shanghai, Ningbo, Shenzhen jsb.
Balanja Ngaliwat laut, ku hawa, ku DHL / UPS / TNT jsb.
Syarat pamayaran T / T, L / C. jsb.
 Waktos prosés 30-60 dinten
Pangaturan conto Sampel siap. Langsung ngatur kiriman. Sampel khusus. Dina 5-10 dinten damel. Biaya sampel ditagih utamina dumasar kana desain ogé jumlah total. Biaya sampel tiasa dibalikeun salami jumlah pesanan massal tiasa ngahontal moq kami. 
Kaunggulan ku milih perusahaan urang MOQ handap. Harga kalapa. Pangerjaan anu saé. Jaminan KualitasTutuwuhan well –equipped, gawé babarengan sales kuat jeung pagawé ngalaman profesional. Waktos produksi pondok. Pangiriman gancang. Alus saatos jasa penjualan.
Jasa kami Kami nampi urutan OEM. Sadaya desain tiasa dituturkeun desain, warna, Bahan sareng kuantitas pelanggan.
  Kami gaduh langkung ti 20taun pangalaman propésional salaku pabrikan panyulik nyulam lalaki sareng awéwéKami gaduh tim anu kuat nalungtik sareng mekarkeun pikeun méréskeun masalahAya seueur pemasok bahan baku di sakitar pabrik urangPabrik urang ngagaduhan sertipikat WRAP, urang gaduh bengkel nyalira langkung ti 20000sq méterPesenan sidang alit tiasa ditampi, sampel gratis sayogiHarga kami lumayan sareng jaga kualitas luhur pikeun unggal klien
  Kaos oblong mangrupikeun papakéan paporit jalma dina usum semi sareng usum panas, utamina dina panonpoe panas sareng usum panas anu teu panas pisan. Kalayan kaunggulan alami, nyaman, sareng bermartabat, kaos oblong janten pakean musiman anu resep dipakai ku jalma. Jalma-jalma biasana nganggo rompi atanapi baju kaos nganggo kaos baju pondok atanapi kaos Hong Kong dina acara sosial, ayeuna kaos oblong laun ngagentoskeunana.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali