Grosir Musim Gugur Berkualitas Tinggi sareng Musim Dingin Olahraga Pria Kaus Angin Berkerudung Kaos

Pedaran pondok:

NAMA PRODUK: Grosir Kualitas Tinggi Musim Gugur sareng Musim Panas Pria Olahraga Angin Anu Ditulis Kaos Kaos

Jumlah ARTIKEL: MH2021002

Asalna: kota NANCHANG, propinsi JIANGXI, CHINA

KAIN: lawon FLEECE

KOMPOSISI: katun 60% 40% POLYESTER

Desain: Piping, PREST LOGO DADA


Detil Produk

Tanda Produk

NGARAN PRODUK Grosir Musim Gugur Berkualitas Tinggi sareng Musim Dingin Olahraga Pria Kaus Angin Berkerudung Kaos
NOMOR ARTIKEL MH2021002
Asalna Kota NANCHANG, propinsi JIANGXI, CHINA
FABRIK Lawon FLEECE
KOMPOSISI 60% katun 40% POLYESTER
Désainer KANGAROO POCKET, tambalan velcroKantong leungeun baju nganggo seletingKantong ku liang earphoneLapisan tiung kamuflase
SIZE SMLXL.XXL
WARNA WARNA PANTONE SADAYANA
Fitur Lemes, Napas, beueus kukulutus
Logo Percetakan Percetakan dumasar cai, Plastisol, Ngaleupaskeun, rengat, foil, Burnt-kaluar, Flocking, bal napel, Glittery, 3D, Suede, Panas mindahkeun jsb.
Logo sulaman Bordir Pesawat, Bordir 3D, Bordir Applique, Bordir Thread Emas / Pérak, Emas / Bordir 3D Bordir 3D, Bordir Paillette, Bordir Anduk, jsb.
Gaya Gaya kasual
Panjang Leungeun Baju leungeun baju panjang
plankét Plankét zipper
Kamampuhan Suplai 50000 sét per Bulan
MOQ 1000PCS PER WARNA
Rincian bungkusan 1polybag / sapotong, ogé tiasa dipak sakumaha saratna.
Palabuhan Shanghai, Ningbo, Shenzhen jsb.
Balanja Ngaliwat laut, ku hawa, ku DHL / UPS / TNT jsb.
Syarat pamayaran T / T, L / C. jsb.
 Waktos prosés 30-60 dinten
Pangaturan conto Sampel siap. Langsung ngatur kiriman. Sampel khusus. Dina 5-10 dinten damel. Biaya sampel ditagih utamina dumasar kana desain ogé jumlah total. Biaya sampel tiasa dibalikeun salami jumlah pesanan massal tiasa ngahontal moq kami.
Kaunggulan ku milih perusahaan urang MOQ handapHarga kalapaPangerjaan anu saéJaminan KualitasTutuwuhan well –equipped, gawé babarengan sales kuat jeung pagawé ngalaman profesional.Waktos produksi pondok.Pangiriman gancangAlus saatos jasa penjualan
Jasa kami Kami nampi urutan OEM. Sadaya desain tiasa dituturkeun desain, warna, Bahan sareng kuantitas pelanggan.
  Kami gaduh langkung ti 20taun pangalaman propésional salaku pabrikan panyulik nyulam lalaki sareng awéwéKami gaduh tim anu kuat nalungtik sareng mekarkeun pikeun méréskeun masalahAya seueur pemasok bahan baku di sakitar pabrik urangPabrik urang ngagaduhan sertipikat WRAP, urang gaduh bengkel nyalira langkung ti 20000sq méterPesenan sidang alit tiasa ditampi, sampel gratis sayogiHarga kami lumayan sareng jaga kualitas luhur pikeun unggal klien

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali